Transport – distributie – sneltransport – verhuizingen

Diensten

Transport

We verzorgen nationaal en internationaal transport vanuit onze vertrekplaatsen in Antwerpen en Beerse. Voor het verzenden van een zending vragen we steeds telefonische vooraanmelding. Dankzij onze uitstekende service en zorgvuldige planning garanderen we u een tijdige levering van uw goederen.

Distributie

We verzorgen de distributie van uw goederen in heel België. Voor deze diensten stellen we ons uitermate flexibel op, om helemaal op uw wensen te kunnen inspelen qua route, tijdstip, …

Onze tweetalige chauffeurs zorgen steeds voor tijdige levering van uw goederen in afneempunten doorheen het land.

Sneltransport

Zowel grote als kleine vrachten kunnen verstuurd worden met onze sneltransport service. Al onze wagens en vrachtwagens zijn uitgerust met een track and trace systeem zodat u op elk moment van de dag weet waar uw vracht zich bevindt. Ons wagenpark beschikt ook over de nodige wagens en vrachtwagens om uw waardetransport op een veilige manier te vervolledigen.

Onze sneltransport service is 24/24 en 7/7 beschikbaar.

Verhuizingen

Een verhuizing vlot laten verlopen? Dat kan met Transportcentrale Antwerpen. We verzorgen zowel nationale als internationale verhuizingen en kantoorverhuizingen. Onze chauffeurs pakken de nodige goederen in en transporteren ze naar de nieuwe locatie, zowel binnen als buiten België.