Transport – distributie – sneltransport – verhuizingen

Over ons

Bij Transportcentrale Antwerpen focussen we ons op de volledige ‘fulfillment’ van onze klanten. Om dit te bereiken doen we meer dan de gemiddelde transporteur. We willen hét aanspreekpunt zijn voor onze klanten, voor alles wat met transport te maken heeft. We maken steeds een afspraak met u om uw wensen te bespreken.

Dit kan gaan van het aanbieden van een ‘full service’ waar ook reparaties aan uw wagens inbegrepen zijn, tot het versturen van breekbare goederen waar transportfirma’s als TNT en DHL niet voor uitgerust zijn.

Dankzij onze ruime ervaring in de transportwereld geniet u dan ook van een voorbeeldige service waar stiptheid en vertrouwen centraal staan.

Onze voertuigen, personenwagens, caddy’s, bestelwagens, kastenwagens en vrachtwagens worden onderhouden in onze eigen werkplaats, wat voor een up-to-date en goed onderhouden wagenpark zorgt. Dit in combinatie met onze degelijk opgeleide chauffeurs en de nodige kennis van onze planners zorgt ervoor dat uw transport correct en binnen de gestelde termijn afgehandeld wordt.

Wenst u meer informatie over onze diensten? Heeft u een zending, klein of groot? Informeer vrijblijvend naar onze tarieven en mogelijkheden. Wij garanderen steeds een stipt en betrouwbaar transport. Contacteer Transportcentrale Antwerpen.